Onsdag 19 januari börjar vi med dna-kaféer. Vi kommer att hålla till i ett rum i Fluxen. Varannan onsdag börjar vi klockan 15.00 och varannan onsdag klockan 18.30.

Dna-kaféerna är för dig som har dna-testat dig för släktforskning och vill lära dig mer om hur man analyserar resultatet och hittar kopplingar till dna-träffarna men också för dig som redan har koll på sådant och vill bolla mer avancerade dna-frågor med andra dna-släktforskare. På eftermiddagsträffarna pratar vi mest om nybörjarfrågor och på kvällsträffarna om de mer avancerade dna-frågorna. Det blir alltså inte en kurs i egentlig mening och alla är välkomna på alla träffar. Man bör ha med sig sin egen dator.
Anmälan kommer man att kunna göra hos ABF. Håll utkik på deras hemsida och även här. Vi kommer att skriva här igen när anmälningsförfarandet har kommit igång. Man anmäler sig till eftermiddagsträffarna eller kvällsträffarna men är välkommen att vara med på båda. Första gången blir klockan 15.00 och då har vi en genomgång av upplägget med mera så då är det bra om alla kan vara med. Dna-kaféerna är kostnadsfria men vi kommer att ta en liten avgift för kaffe/te.