Utställare på mässan
Utställarna är en blandning av ideella föreningar, släktforskningsföretag och organisationer med historisk inriktning. Här kommer vi att fylla på med alla utställare på Norrländska Släktforskarhelgen allt eftersom de anmäler sig. De som hittills har meddelat att de kommer att vara med är:

Arkiv Digital
Arkiv Digital är Sveriges ledande internettjänst för släktforskare. Hos oss finns allt du behöver för att söka efter dina rötter; källorna, registren och släktträdet.

Arvidsjaurs Släktforskarförening
Arvidsjaurs Släktforskarförening kommer att visa ett utställningsmaterial om Arvidsjaurbygdens historia.

AsynjaArt
Anna Edin som målar släktträd har meddelat att hon tänker vara med på mässan.

DIS-Nord
DIS-Nord presenterar DIS som står för “Föreningen för datorhjälp i släktforskningen” och demonstrerar släktforskningsprogrammet Disgen och appen Släkten som visar släktforskningen i en mobiltelefon eller en surfplatta med mera.

Erasmie & Erasmie
Författaren Mats Erasmie som har skrivit romanserien Dödskaravanen om utvandringen från framför allt norra Sverige till Brasilien, erbjuder sina böcker till försäljning.

Hitta Pappa
DNA-detektiven
Johanna Hegethorn Lindh erbjuder sina tjänster att hitta okända anor.

Lulebygdens Forskarförening
Lulebygden Forskarförening har inte bokat ännu, men de har hört av sig och meddelat att de är intresserade av att vara med.

One2Tree
One2Tree är ett verktyg som gör det lätt att söka gemensamma anor i dna-matchernas släktträd.

Piteåbygdens Forskarförening
Piteåbygdens Forskarförening som nyss firat 40-årsjubileum har inte anmält sig ännu, men däremot hört av sig och visat intresse för släktforskarhelgen så vi tror och hoppas att de också planerar att delta med en monter och vågar därför skriva in dem här.

Riksarkivet Härnösand
I riksarkivet i Härnösand finns kyrkobokföringsmaterial och andra källor för norra Sverige bevarat.

Södra Västerbottens Släktforskare
Södra Västerbottens Släktforskare har inte bokat ännu, men de har hört av sig och meddelat att de är intresserade av att vara med.

Älvsbyns Forskarförening
Älvsbyns Forskarförening som är arrangör av Norrländska Släktforskarhelgen har flera intressanta böcker och annat material om Älvsbybygdens historia till försäljning, och visar även gamla fotografier från Älvsbyn samt en hembygdsutställning med gamla föremål från bygden.

Boka monter och tillbehör
Boka plats som utställare på Norrländska Släktforskarhelgen genom att fylla i formuläret som finns här. Vi väntar föreningar, organisationer och företag med inriktning på släktforskning och historia, och många besökare.

Pris för monterhyra är för ideella föreningar 200 kr och övriga 500 kr.
I monterhyran ingår ett bord som är 120×60 cm och två stolar, el och utställarbevis (entré) för två personer. Ytterligare utställarbevis kostar 50 kr/st, dock max 5 st. Ytterligare ett bord och två stolar kostar 50 kr för ideella föreningar och 100 kr för övriga. Det kommer att finnas ett eluttag vid varje monter. De som behöver flera uttag måste själva ta med sig grenuttag och förlängningssladdar.

Frågor om eventuell ytterligare utrustning kan skickas till norrlandskaslaktforskarhelgen@gmail.com så försöker vi lösa det. Det är möjligt att skicka material i förväg till mässhallen. Använd samma mejladress för frågor om det.

Det finns möjlighet att göra i ordning sin monter från klockan 13.00 fredag 26 maj. Lunch och fika kommer att serveras i folkhögskolans restaurang både på lördagen och söndagen. För boende och bankett se under rubriken Besökare i menyraden här ovan.